Власт, пари и секс

По –дяволите, проклети да са..

Александър Петров трясна със сила слушалката на телефона и ядно блъсна бележките по бюрото.Те се разпиляха и част от тях паднаха по пода.

Бе изгубил ,крупна сума пари .Бесен отиде до мини барчето и си сипа солидна дози уиски  в стъклената чаша. Кехлибарената течност за миг опари гърлото му, но питието беше добре дошло за скапаното му настроение.

Александър Петров, беше изпълнителен директор на фирма –Монтеско. Българо-френска фирма занимаваща се с тютюневи изделия. Бизнесът му вървеше добре. Вече трета година на този пост той умело боравеше с  авоарите и смело ръководеше фирмата. Често френските собственици хвалеха добрата му работа.

Предстоеше  му пътуване до Москва. Откриваха съвместна дъщерна фирма там.  Град в които , наркотиците, проституцията и корупцията , бележиха голям възход. Трябваше да си отваря очите на четири и да си пази гърбът!

След  десет дни....

Александър Петров бавно слизаше по стълбите на самолета. Бе пристигнал благополучно. Беше златна есен. В Москва отдавна беше студено.

Александър вдигна яката на късото  коженото яке и с поглед потърси чакащата го кола. Тя бе там и го отведе в хотела. Алекс, взе ключовете от рецепцията и се качи  на етажа .Голямият апартамент беше комфортен и стилен .След освежителен душ, той слесе долу във бара. Поръча си чаша питие и погледа му се зарея наоколо.. Музиката  бе някакъв изнервящ рап.

Още нямаше полунощ , а бара се пълнеше със всяка изминала минута. Очите му фиксираха двама новоизлююпени руски богаташи. Единият от тях здраво стискаше в ръка малко бяло прахче.Те припряно връхлетяха в мъжката тоалетна,смъркаха кокаин..Отвеяните им погледи и глупавите усмихнати лица ,показваха какво правеха там те тихомълком..

Млади момичета на по двадесет години, предизвикателно облечени, бяха накацали около бара ..Късите им поли, похотливите погледи и алените устни , омайваха и без това вече, пияните мъже. А, полицията се правеше, че нищо не забелязва..

Александър запали цигара и в този момент дочу мелодичен , нежен глас:

--Господина желае ли още едно питие?

Алекс се обърна по посока на гласа и видя пред себе си , млада тридесет годишна жена. Висока , стройна ,с разкошна черна коса, която се стелеше по крехките и рамене. Хубави гърди и дълги крака .Черна рокля и високи токчета..Малко  лице и нежни сини очи..които като морето могат да те удавят..

ДА, господина желае още едно питие ,но при условие, че дамата ще го сподели с него..

Дадено, звънкия и глас прокънтя и надви музиката..

Мелица—протегна тя ръка, аз съм вашия гид тук в Москва.

С чаши питие в ръка се оттеглиха в малко сепаре. Разговаряха  много, пиха много ,смяха се доста и беше от ясно по-ясно ,че ще прекарат ноща заедно.. Тази Мелица беше не само невероятно красива  и умна жена, но от нея струеше сексапил от всякаде..Тялото и изпращаше първосигнали. От ония първосигнали които карат мъжете да наструхват и да желаят неубоздан и примитивен секс.. На сутринта , когато Алекс се събуди, нея вече я нямаше..Но леглото още пазеше мириса на жена и уханието на неиния скъп парфюм. Само при спомена за буиния и страстен секс през ноща, желанието отново взе връх..Алекс , припряно влезе в банята. Студениете струи вода , успокоиха пламналата му страст. Обръсна се грижливо. Малко афтършев .  Като капак взе един аспирин , за да заглуши , главоболието което се надигаше в главата му. Сега имаше нужда от доза силно, черно кафе. Долу в бара, вече се бяха погрижили за това. Запалвайки първата цигара, с кафето, той се поотпусна и премисли на ум динамиката на днешния натоварен ден.

Отиде на откриването на дъщерната фирма. Наоколо бе пълно с представители  на регионалните структори и филиали . С ръководители на дистрибуторите , който се разхождаха из офиса и разглеждаха с интерес богатството на нашия интериор. Пиеха диликатно кафе и питиета, поздравяваха се любезно . А всъщност като хиени се дебнеха един друг.

В света на бизнеса –нямаше приятелства. Всеки работеше сам за себе си.

Суровата действителсност противоречеше на всякакви правови закони.

Без съмннеия интересът към подобен род шоу ,се обясняваше с ниското културно ниво на аудиторията . Имаше ли смисъл да се разговаря за Изкуство, след като бяха на светлини години от него..

Зареял поглед , усетих как някои ме потупа по рамото.Обърнах се и видях мои стар познат-Владимир , специалист по промоциите , отчаян женкар и купонджия. До него бяха застанали , две симпатични момичета.Едното дори , много го биваше..Имаше хубави гърди и стройни крака.Алекс бе пил доста докато траеше откриването на фирмата. /три дози уиски .,но все пак можа да оцени външния вид на момичетата.

Вова започна да ми говори нещо и пътом ме замъкна към една от ВИП залите. Тръшнахме се на дивана и аз с удоволствие забелязах ,че най-после съм се отървал от дебелия предсатвител на медииния пазар.

Сервиторът ни донесе –шампанско и суши. Пуснах в кожената му папка , ВИП картата и кредитната си карта и изобщо много ми стана гот от създалата се ситуация. Бъбрехме много кефски, пиехме шампанско,

 Вова галеше по бедрата и двете мадами , като от време на време целуваше ту едната ту другата..При нас  непрекъснато идваха хора, съвсем непознати, поздравяваха и после изчезваха незнаино къде..

По едно време Вова изкара малко бяло пакетче и ме прикани към тоалетната..но на мен не ми се смъркаше , така че отказах..докато през това     време едната от пичките ми се залепи и нахално и дръзко пускаше ръце и език по тялото ми..

Стана ми тъпо от това гадно място .Измъкнах се на вън и потърсих такси. Докато пътувах , разглеждах нощния град.Постепено потъвах в алкохолна мъгла..Главата ме цепеше жестоко..Загледах се през прозореца , запалих поредната цигара и се замислих , че всъщност откриването на новия офис  премина достта успешно/Само моята пътеводителка отсъстваше..Навярно тя би ме спасила от всичките тези премеждия../

А, нощтна Москва  беше прекрасна..Уж много пъти  бях виждал града , но сега той бе някак променен. С неговите продажни мадами , готови да ти се отдадат за пет минути в тоалетната или за двадесет в дома ти, в зависимост от кредитната ти карта..

С неговите продажни партнори, готови да провалят всеки съвместен бизнес, за грам кокаин. С приятели, който те продават за две минути между две чаши питие..С цялата негова морална и физическа педерастия , хора с болна душа..

В този момент таксито спря пред хотела.Подадох 100 рубли. А шофора нещо изсумтя ,че били малко..На опита му да поиска още тряснах ядосано вратата.

Мафия, каква мафия е навсякаде..

С тези мисли се качих в апартамента ,събух се и се стоварих върху възглавницата ,както си бях с костюма.

На другата сутрин , лежах във ваната, с болна глава. В устата ми се мъдреше отваратителен кисело-горчив вкус.Излязох от изтиналата вода на ваната .Омотах се с една кърпа и започнах да си мия зъбите.Някаде из стаята извъня мобилният ми телефон. Промъкнах се, намерих го във вътрешния джоб на сакото и отговорих.

От другата страна бе моята пътеводителка.

Здравей как си, как мина купона..?

Нормално..а ти какво правиш, защо те нямаше..?

Ами—задачки.Аз съм долу на бара, слизай чакам те, имаме работа..

Останалите три дни преминаха в оформяне на документацията.

София..

В понеделник в офиса, имаше много колеги.Сеозна на отпуските беше свършил .Всички спокойно седяха на бюрата ,зад компютрите и работеха или сърфираха из нета..

И за мен понеделника започна със сърфиране из уебстраниците .Отворих лаптопа си и разгледах отзивите за това как е преминало откриването на фирмата. Естествено всичко бе на висота. Собствениците бяха доволни, което се отрази на моята кредитна карта..

А за мен остана приятния спомен от страстните нощи с Мелиса.

Москва денем с неините забележителности и красоти  , нощем с проституцията , кокаина и корупцията..

Вдигнах глава от монитора, запалих поредната цигара с мисълта ,че все пак предпочитам спокойният  живот.

София все още не е покварена от всичко това..Но за жалост на там се е запътила..Дали ще има кой да я спре....